Вијести, Регион, Свијет

Нико нема право играти рулет са генетским интегритетом живота на Земљи!

genetski-rulet-dokumentarac

Јавност верује да је генетски инжењеринг егзактна наука. У ствари, то је нагађање на микроскопском нивоу. Тај процес убацивања гена и клонирање ствара велику колатералну штету.

Може доћи до на стотине или хиљаде мутација у ДНК и исто толико гена може променити своје нивое изражавања у биљци која нормално функционише. То ствара непредвиђена, нежељена дејства.Ова храна не може бити безбедна.

Америчка академија је навела истраживања на животињама које (узимањем ГМ хране) показују стерилитет, проблеме са имунитетом, убрзано старење, компликације са холестеролом и инсулином, промене у јетри, бубрезима, слезини, органима за варење и репродукцију.

Када је америчка влада у више наврата игнорисала упозорења својих научника и дозволила да се неиспитани генетички модификовани усеви убаце у нашу околину и исхрану, то је била коцка невиђених пропорција. Здравље свих живих бића и свих будућих генерација рескирано је због технологије у повоју.

Након две деценије, физичари и научници открили су туробан развој догађаја. Исти озбиљни здравствени проблеми који су пронађени код лабораторијских животиња, стоке и кућних љубимаца, сада се шире кроз становништво САД-а. А када људи и животиње престану да једу генетички модификоване организме (ГМО), њихово здравље се побољшава.

Овај документарни филм даје убедљиве доказе који објашњавају здравствене проблеме настале конзумацијом ГМ хране, посебно код деце, и нуди рецепт за заштиту нас и наше будућности.

Коментариши чланак

Коментара