Регион

Експлозија у Митровици, оштећен аутомобил Србина

027949

У јакој експлозији која се догодила рано јутрос у сјеверном дијелу Косовске Митровице оштећен је један путнички аутомобил, чији је власник косовски Србин.

Експлозивна направа највјероватније је била подметнута под аутомобил који је био паркиран у једној од централних градских улица, а од салине експлозије оштећен је и локал испред којег је возило било паркирано.

Дијелови од оштећеног аутомобила могли су се видјети растурени у пречнику од 50 метара, јавио је Танјугов извјештач са лица мјеста.

Инцидент се догодио у 2.30 часова, експлозија је била веома јака и могла се чути и у супротном дијелу града.

На лице мјеста одмах су изашле екипе косовске полиције које су са жутим тракама осигурале мјесто а у непосредној близини могли су се видјети и припадници Кфора.

Власник возила је косовски Србин Д.Ј. из Косовске Митровице и ово није први напад на његову покретну и непокретну имовину.

Недавно је непознати нападач хицима из аутоматског ватреног оружја изрешетао радњу за продају “Форнети” пецива чији је он власник.

У посљедњих неколико дана ово је трећи бомбашки напад у сјеверном дијелу Косовске Митровице.Претходно је бачена бомба у насељу Три солитера која је начинила материјалну штету а у бомбашком нападу прије пар дана у Бошњачкој махали је повређено двоје српске дјеце.

Косовска полиција до сада није успјела да пронађе виновнике ни једног од ових инцидената.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *