Регион

Приједор: Тражио прстен, па опљачкао златару

007819
Разбојник је данас око поднева опљачкао златару „Мишо и Мира“, власништво Аземине Срдић, у центру Приједора и украо накит вриједан више десетина хиљада КМ.

Извор близак истрази изјавио је данас да је разбојник након пљачке побјегао према Бањалуци у плавој „опел астри“, те да је услиједила потјера за њим. До закључења сутрашњег броја „Независних“ пљачкаш није ухапшен.

Сазнајемо да током пљачке није био маскиран, те да је у златару ушао као и свака друга муштерија.

„Након што је ушао у златару, казао је радници да купује вјеренички прстен. Када му је радница показала тацну с прстењима, муштерија се претворила у разбојника“, испричао је извор близак истрази. Додаје како је разбојник затим извадио пиштољ и запријетио радници.

Након пријетњи, зграбио је тацну са златним накитом и побјегао.

Марија Маркановић, портпарол ЦЈБ Бањалука, изјавила је данас да је оружана пљачка златаре пријављена око 11.55 у Улици краља Петра Првог Ослободиоца.

„Разбојник је уз пријетњу пиштољем украо једну таблу с накитом. Полиција обавља увиђај, а полицијски службеници предузимају све радње како би пронашли извршиоца“, изјавила је Маркановићева. Златаре у Приједору често су на мети разбојника.

Посљедња пљачка, која се догодила 7. марта ове године, на крају је ипак остала у покушају, јер је власник златаре „Ланело“, која је била на мети пљачкаша, отјерао разбојнике пиштољем.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *