Регион

Александар Џомбић: Лажима желе ослабити РС

026671

Александар Џомбић, премијер РС, у интервју за „Независне“ сматра да постоји тајни план за рушење власти у РС те да тај план има и своје финансијере.

„Лажима се не може рушити озбиљна политичка странка попут СНСД-а. Уколико желите да добијете гласове грађана РС, морате имати политички концепт, а не видим да ико из опозиције има било какву конструктивну понуду према грађанима“, казао је Џомбић.

Говорећи о односима у СНСД-у, Џомбић каже да у оквиру ове странке постоји апсолутно јединство, поготово у питањима која су витална за РС, што је, како је казао, најважније.

„Сматрам да сви који се баве политиком у недостатку идеја да понуде нешто боље прибјегавају сплеткарењу и нискоразредним причама у намјери да руше рејтинг политичког противника. Управо на тај начин више је него очигледно да политички опоненти СНСД-а покушавају на веома провидан начин у јавности наметнути причу о непостојању јединства у оквиру СНСД-а. Потпуно сам сигуран да се ради о недостатку политичког концепта на страни опозиције који се жели прикрити измишљеним причама о нефункционисању СНСД-а као највеће политичке стране у РС и БиХ. Међутим, мислим да су у том покушају потпуно занемарили чињеницу да се ради о поприлично провидном покушају класичног трача који грађани РС препознају као такав“, истиче Џомбић.

Џомбић каже да оно што се посљедњих дана кроз медије дешава у контексту напада на предсједника Додика представља више него јадан покушај деградирања институције предсједника РС и лично Додика.

„Међутим, ако само мало анализирате наводе којима се покушава обманути јавност, видјећете да се ради о низу апсолутних лажи, којима се покушава креирати перцепција да је све у РС криминално те да је све у окружењу идеално, само је легло криминала и крупције у РС. То је више него неозбиљан приступ у покушају рушења највеће странке у БиХ и нарушавања угледа предсједника“, каже Џомбић и додаје да тај неозбиљан приступ јасно ставља до знања да се ради о организованом покушају рушења власти у РС.

„Морам разочарати и креаторе и актере ове фарсе и поручити им да је немогуће трачевима срушити велику политичку странку попут СНСД-а“, додаје Џомбић.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *